luni, 16 aprilie 2012

AverMedia - TV Tuner AVer3D CaptureHD, HDMI (Primul Tuner TV 3D)

 
Scurta descriere
Spacer
Redare şi Înregistrare HDTV şi 3DTV   TV Tuner AVer3D CaptureHD, HDMI (Primul Tuner TV 3D)
Pregătiţi-vă pentru tehnologia viitorului! AVer3D CaptureHD este acompaniat de cea mai nouă versiune a aplicaţiei AVer MediaCenter 3D, care vă permite să redaţi şi înregistraţi televiziune 3D live pe propriul PC. Şi mai mult, dacă nu doriţi să aşteptaţi până când va fi disponibilă transmisia 3DTV, tehnologia exclusivă see3D poate transforma toate programele TV 2D, înregistrările şi filmele într-o adevărată desfătare 3D!

Captură Video HD 1080i prin HDMI 
Cu AVer3D CaptureHD, puteţi reda şi înregistra conţinut video High Definition direct pe PC prin intermediul intrărilor HDMI şi Component.
(Captura de conţinut HD cu HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) nu este permisă)

Captură Analogică de Calitate Superioară
Folosind cablul dongle analogic livrat în pachet, captura video Standard sau High Definition se realizează fără niciun efort. Şi mai mult, puteţi captura conţinut video HD 1080i prin intermediul intrării Component şi apoi puteţi edita cu uşurinţă clipurile într-un mod profesional pe propriul PC.

Înregistrare HD H.264 în Timp Real  eMAG.ro

Cea mai nouă versiune a aplicaţiei AVer MediaCenter 3D oferă o soluţie de captură cu totul nouă, ce se concentrează atât asupra calităţii, cât şi asupra eficienţei de compresie. Suportă înregistrare HD H.264 720p/1080i în timp real, care nu numai că vă permite să menţineţi claritatea de cristal a imaginii, dar ajută şi la ocuparea unui spaţiu pe harddisk de până la 3 ori mai mic.

  
Interfaţă Grafică Intuitivă
AVer MediaCenter 3D vă oferă o interfaţă grafică intuitive, cu butoane pentru cele mai des folosite funcţii amplasate la dreapta, pe bara cu instrumente. Cu foarte multă uşurinţă, puteţi schimba canalul, ajusta volumul, înregistra, folosi funcţia TimeShift, efectua o captură de ecran sau recepţiona televiziune 3D cu numai un click.














  
Moduri de Afişare 3D Cuprinzătoare  eMAG.ro
Pentru a beneficia de cea mai bună experienţă 3DTV, recomandăm folosirea unui kit NVIDIA 3D Vision. În plus, Aver MediaCenter 3D suportă şi modurile de afişare 3D anaglific şi cu polarizare.

















  
Captură Video HD H.264 în Timp Real
AVer MediaCenter 3D suportă captură HD, numai dacă tunerul TV beneficiază de intrări HDMI sau Component. Pentru a obţine imagini cu o claritate de cristal, simultan cu ocuparea unui spaţiu redus pe harddisk, este posibilă captura direct în formatul H.264 cu rezoluţii de până la 1080i.













  Suport Multi-card  eMAG.ro
Atunci când sistemul conţine mai multe tunere TV AVerMedia, AVer MediaCenter 3D poate afişa imaginile de la mai multe dispozitive în aceeaşi fereastră, simultan.

Cerinte de sistem:  eMAG.ro

  * Pentru recepţie TV Live
          o Intel® Pentium® 4 2.0GHz
    * Pentru TimeShift şi Înregistrare MPEG-2
          o Intel® Pentium® 4 3.0GHz cu HT (Hyper Threading)
          o AMD Athlon™ 64 3200+
    * Pentru Recepţie 3DTV Live şi Conversie Video 2D (SD)
          o  Intel® Core™ 2 Duo sau AMD Athlon X2 sau peste
    * Pentru Captură Video HD în Timp Real (Formatul H.264)
          o Intel® Core™ i5 750 sau un model AMD echivalent
    * Placă Video DirectX 9.0c sau mai nouă*
    * 256MB memorie RAM**
    * Slot PCI-E
    * Placă de Sunet
    * Windows® 7/ Vista™/ XP (32/64 bit)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu