luni, 16 aprilie 2012

Apple - Promotie Tableta Noul iPad, 64GB, Wi-Fi (Alba)

 



Display-retina. Vezi totul ca niciodata înainte. Promotie Tableta Noul iPad, 64GB, Wi-Fi (Alba)
De patru ori mai multi pixeli decât iPad 2. Claritate superioara a textului. Culori mai bogate. Display-ul retina transforma intreaga experienta iPad. Totul arata si se simte incredibil de realist si perfect detaliat.
 







Cel mai bun display pe o tableta.

Tot ceea ce faci cu iPad, faci prin intermediul display-ului uimitor de mare. Si atunci când ecranul este mai bun, intreaga experienta iPad este mai buna. Display-ul Retina de pe noul iPad dispune de o rezolutie 2048 x 1536, saturatia culorilor cu 44% mai mare si 3.1 milioane de pixeli - în acelasi spatiu de 9.7". Este de patru ori mai mare ca numarul de pixeli din iPad 2 si un milion mai mult decât un HDTV. Acesti pixeli sunt atât de aproape împreuna, incat ochii dvs nu-i pot discerne individual la o distanta normala de vizualizare. Când nu se pot vedea pixelii, veti vedea imaginea de ansamblu. Sau de articol. Sau de joc. În moduri pe care nu puteati niciodata înainte.




Tehnologie de ultima generatie. Pentru un ecran de ultima generatie
Pentru a putea crea un display cu de patru ori mai multi pixeli, a trebuit proiectat într-un mod complet nou. Fiecare pixel într-un ecran, primeste mai multe semnale care ii spun atunci când sa se aprinda. Dar atunci când ai o multime de pixeli si o multime de semnale pe acelasi plan, semnalele se intrepatrund si calitate imaginii are de suferit. Pentru a se asigura ca totul pe noul iPad arata limpede, inginerii Apple, au urcat pixelii pe un plan diferit - separandu-i de semnale. Este o tehnologie de ultima ora. La fel ca noul iPad.





Performanta perfecta a pixelilor

Cipul Quad-core A5X are grafica care dispune de patru ori mai multi pixeli fata de iPad 2, iar acesta ofera netezime si aceeasi fluiditate pentru care iPad este cunoscut. Chiar si cu toate extra optiunile, noul iPad detine o uimitoare viata de baterie de 10 de ore.






Mai multa putere pe ecran.eMAG.ro
Display-ul Retina de pe noul iPad nu ar fi posibil fara noul si performantul cip A5X. Transmite impulsuri la fiecare dintre cei 3.1 milioane de pixeli de pe ecran. Cu procesorul quad-core tot ceea ce faci pe iPad raspunde incredibil de usor si rapid. De la lucrurile mici, cum ar fi swipe, scroll si pinch, la lucruri mari, cum ar fi editarea de fotografii în noul iPhoto, aplicarea de filtre si tranzitii în iMovie si, bineînteles, a juca jocuri.

Touch and go
iPad-ul poate fi utilizat tot timpul. Câteva minute aici, o ora acolo. Si de fiecare data când apasati butonul Home sau deschideti Smart Cover, e gata sa mearga. Instantaneu. Aceasta este activitatea de stocare flash. Este rapid si de încredere, astfel încât sa puteti ajunge la aplicatiile dvs. si sa faceti tot ce trebuie facut imediat.

Viata bateriei este crutata 
eMAG.ro
iPad dispune de un display Retina, cu de patru ori mai multi pixeli decat iPad 2 si procesor quad-core. Cât de mult are efect asupra vietii bateriei? Aproape nici unul. Aveti în continuare pâna la 10 ore de a citi, viziona Camera iSight. Amintirile nu au fost niciodata mai clare.



Imagini mai clare ca niciodata.

iPad dispune de camera de 5-megapixeli iSight. Proiectat cu optica avansata, aceasta va permite sa faceti fotografii superbe si video de 1080p HD., juca, scrie si de a crea tot doriti.





          

Camera iSight cu 5 MP

Camera de 5 megapixeli iSight dispune de un senzor de iluminare pe spate, care surprinde imagini cu aspect deosebit, indiferent daca sunt facute la lumina soarelui sau lumina artificiala. Cu autofocus, apasati pentru a focusa si atingeti pentru a stabili functiile de expunere la fiecare fotografie care devine instantaneu un cadru demn de tablou. Si cu functia de detectie a fetei incorporata, care echilibreaza automat focalizarea si expunerea la pâna la 10 fete, este loc pentru mai multe zambete.

Înregistrati video Full HD la 1080p   eMAG.ro
Uneori, viata te ia prin surprindere. Cititi un best-seller pe iPad asteptand trenul de dimineata, atunci când observati un interpret talentat pe peron. Sau navigati netul de pe canapea când cainele dumneavoastra apare purtand tutu-ul de balet al fiicei dvs. Camera iSight de pe noul iPad va permite sa capturati toate aceste momente imprevizibile, frumoase si hilare, in HD 1080p. Si, cu stabilizarea automata a placii video, înregistrarea dvs este lipsita de denivelari si tremurari, care este un mare avantaj atunci când râdeti incontrolabil.



Totul este în lentile.

Megapixelii conteaza. Dar calitatea unei fotografii este determinata si de alte lucruri - cum ar fi optica camerei, procesorul de semnal imagine si software-ul. Camera iSight foloseste optica avansata pentru a va oferi cea mai buna imagine posibila. Cu o diafragma ƒ/2.4 si o lentila de cinci elemente, capteaza lumina eficient pentru a produce o imagine de ansamblu mai clara. Si filtrul hibrid infrarosu - de obicei rezervat pentru camerele scumpe SLR - tine departe lumina daunatoare IR pentru culori mai precise si mai uniforme.



Wireless ultra-rapid. Cu toata viteza înainte.
Construit cu cele mai noi tehnologii wireless, noul iPad va permite sa va conectati rapid la datele din retelele din întreaga lume.







Pregatit si conectat  
eMAG.ro
Puteti utiliza iPad-ul foarte mult. Deci, este logic sa-l vreti cu dvs oriunde va duceti. Noul iPad ofera suport complet pentru cele mai rapide retele din intreaga lume. Este proiectat cu antene mobile, care acceseaza un spectru de frecventa mai mare. Asta înseamna ca va puteti conecta online, aproape oriunde va aflati. Puteti chiar introduce o cartela SIM local, pentru a obtine o conexiune atunci când calatoriti.



App Store. Ceva pentru oricine
Aplicatiile pentru iPad nu sunt ca orice altceva. Asta deoarece fiecare App - peste 200.000 - este proiectat sa functioneze cu caracteristicile iPad-ului, cum ar fi ecranul de 9.7", multi-Touch, accelerometru, giroscop si mai multe.






Peste 200.000 de aplicatii dintre care puteti alege
App Store este centrul a peste 200.000 de aplicatii - toate realizate doar pentru iPad. Si multe dintre ele sunt gratuite. Cumparati aplicatii din App Store folosind acelasi ID-ul Apple pe care il folositi pentru a cumpara muzica de pe iTunes. Gasiti o aplicatie care va place, apasati pentru a-l cumpere si începeti descarcarea imediat. iPad va permite sa stiti când sunt disponibile actualizari, astfel încât aplicatiile dvs. sunt mereu actualizate.

Aplicatii facut doar pentru iPad
O aplicatie care este facut pentru iPad este cu adevarat facuta doar pentru iPad. Asta înseamna ca este proiectat special pentru a profita de modul in care lucreaza iPad. Aveti nevoie de dovezi? Verificati iPhoto, noua aplicatie de pe noul iPad. Este doar unul dintre miile de aplicatii care va permite sa faceti lucruri cu iPad pe care nu le credeati posibile. Cu iPhoto pentru imagini, familia iLife de aplicatii pentru iPad - inclusiv GarageBand si iMovie - este completa.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu