sâmbătă, 14 aprilie 2012

Monitor LED SAMSUNG T22A350 21.5'' Tuner TV Full HD negru at just 899.91 RON

Monitor LED SAMSUNG T22A350 21.5'' Tuner TV Full HD negru at just 899.91 RON   T22A350
  • Conectivitate - Conexiuni simple si usoare la diferite categorii de continut.
  • Monitor HDTV - Va respectati programul in timp ce va bucurati de divertisment.
  • Calitatea imaginii - Bucurati-va de o calitate avansata a imaginii cu Samsung TA350

    
Conectati-va si urmariti continutul cu ConnectShare
Daca sunteti nerabdator sa urmariti continutul digital, indiferent ca este vorba despre filme, imagini sau muzica, nu va pierdeti timpul si utilizati la maximum ConnectShare. Prin simpla conectare a dispozitivului de memorie, a hard diskului sau a dispozitivului USB la monitorul HDTV TA350 prin intermediul portului USB, ConnectShare permite vizualizarea continutului fara a fi necesara pornirea PC-ului sau a laptopului. Aveti posibilitatea sa va bucurati de continut si nu este decat un alt mod in care TA350 aduce comoditatea in viata dvs.
    Realizati mai multe cu suportul multiplu de intrare   Monitor LED SAMSUNG T22A350 21.5'' Tuner TV Full HD negru at just 899.91 RON 
Daca va place multitaskingul, atunci monitorul HDTV TA350 este partenerul dvs. perfect. Cu spatiu pentru pana la 6 dispozitive, va puteti simplifica munca fara a fi nevoit sa manevrati diferite dispozitive. Este ca si cum ati fi posesorul unui centru multimedia. Suportul pentru diferitele intrari include 2 intrari HDMI, o intrare compozita, pe componente si o intrare USB. Aceasta inseamna ca dispozitivele, cum ar fi laptopurile, PC-urile, playerele DVD si Blu-ray si consolele de jocuri se pot conecta direct la monitorul HDTV. Asadar, cu monitorul HDTV TA350 puteti lucra intr-un mod mai inteligent si mai eficient.
    Multitaskingul este foarte usor datorita tehnologiei PIP  electronice
Bucurati-va de intregul potential al tehnologiei Picture-in-Picture cu ajutorul monitoarelor Samsung HDTV. Acestea satisfac necesitatile de ultima ora ale utilizatorilor prin combinarea de continut de la TV, PC si dispozitive audio. Exceptionala sa versatilitate permite o modalitate mult mai eficienta de lucru, dar si un stil de viata mult mai confortabil. Multitaskingul cunoaste un nou nivel, unde lucrul la documente se poate combina foarte simplu cu urmaritul programelor TV. Deci, bucurati-va de libertatea de a urmari ceea ce doriti, atunci cand doriti, cu ajutorul exceptionalelor caracteristici Picture-in-Picture de la samsung.

    Magic Angle Vertical asigura mereu perfectiunea


    Monitorul Samsung HDTV TA350 beneficiaza de caracteristica Magic Angle Vertical, oferind astfel un ecran cu imagine perfecta, chiar si atunci cand nu este privit sub un unghi drept. aceasta inseamna ca puteti privi monitorul stand jos, in picioare sau asezat pe canapea, avand mereu o perspectiva excelenta. Datorita celor 20 de pasi diferiti ai unghiului (10 in sus si 10 in jos), aveti mereu o varianta potrivita pozitiei in care stati. asadar, cand priviti cu Magic angle Vertical, care este specializat si pentru HDTV, este ca si cum stati intotdeauna in fata ecranului, chiar si atunci cand nu o faceti.


      
    Treceti la nivelul urmator cu Mega Dynamic Contrast  electronice
    Experimentati niveluri noi si uimitoare de culoare, stralucire si calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast Ratio. Monitoarele Samsung HDTV TA350 ofera imagini atat de realiste, incat vor transforma intreaga dvs. experienta de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil in prezent, monitorul TA350 se asigura ca tonurile de negru sunt cele mai intunecate si culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai stralucitoare. Veti remarca imediat imaginea de claritatea cristalului si intensitatea sa incredibila. Este asemenea unei explozii de culori, astfel incat alte ecrane par sterse in comparatie cu acesta. Duceti placerea vizionarii la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio si bucurati-va de continutul multimedia cu profesionalismul pe care il merita.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu