sâmbătă, 14 aprilie 2012

iPad 2 APPLE 64GB cu Wi-Fi Dual Core A5 9.7' negru at just 2,384.91

iPad 2 APPLE 64GB cu Wi-Fi Dual Core A5 9.7' negru at just 2,384.91 

    


Design avansat. Subtire. Usor. Cu de toate incarcat.
Odata ce incepi sa utilizezi iPad 2, devine o parte din tine. Aceasta e ideea din spatele designului inovator. Cu o grosime de 8,8 mm si o greutate de 601 g, acesta are un cip dual-core A5, doua camere pentru FaceTime si inregistrare video HD, durata de viata a bateriei de 10 ore, plus iOS 5 si iCloud. Vei fi uimit ca ceva atat de subtire poate sa cuprinda atat de multe.

    

Cip dual-core A5. Performanta serioasa, de cursa lunga.
Doua nuclee puternice intr-un singur cip A5 ii permit noului iPad sa faca de doua ori mai multa treaba in acelasi timp. Multitaskingul este mai fluid, aplicatiile se incarca mai repede si tot ce atingi se incarca instantaneu. Datorita performantei grafice de pana la de noua ori mai rapida decat a primei generatii de iPad, totul pe iPad 2 este si mai fluid si mai realist, de la gameplay la navigarea prin colectia ta de fotografii.

    

Aplicatii incorporate grozave. Are de toate. Si nu se compara cu nimic. iPad 2 APPLE 64GB cu Wi-Fi Dual Core A5 9.7' negru at just 2,384.91   
Navigheaza pe internet, verifica-ti e-mailul, vizioneaza filme, ruleaza jocuri si multe altele. Primeste abonamentele tale favorite direct in Publicatii. Alatura-te conversatiei cu iMessage. Si aminteste-ti tot si orice cu Mementouri. iPad iti schimba modul de a face lucrurile pentru totdeauna.

    

App Store. Peste 140 000 de aplicatii pentru iPad.
Aplicatiile pe iPad arata si se simt cum nu ai mai experimentat vreodata. Pentru munca, joaca si orice altceva, ele se afla la doar o atingere distanta pe App Store. Iar in fiecare zi se adauga si mai multe.

    

iOS 5. Cel mai avansat sistem de operare mobil din lume.  iPad 2 APPLE 64GB cu Wi-Fi Dual Core A5 9.7' negru at just 2,384.91   
iOS este sistemul de operare pentru iPad. Te lasa sa vezi si sa faci totul doar atingand ecranul. Are toate aplicatiile puternice, inovatoare si distractive pe care le utilizezi de multe ori in fiecare zi. Iar acum, cu peste 200 de caracteristici noi in iOS 5 — inclusiv Publicatii, iMessage si Centru de notificari — iOS este un motiv in plus pentru care niciun alt dispozitiv nu se compara cu iPad.
        
Publicatii
Publicatii pastreaza abonamentele tale la ziarele, revistele si jurnalele preferate intr-un singur loc convenabil. Pe masura ce noi editii devin disponibile, sunt afisate automat pe ecran. Nu mai ai ce sa citesti? Atinge scurt butonul Store pentru a incepe sa cumperi titluri noi din App Store.
Mesaje cu iMessage
tine legatura cu ceilalti utilizatori iPad, iPhone si iPod touch cu iOS 5. iMessage pe ecranul mare iPad iti ofera o frumusete de mesaje text — si este gratuit prin Wi-Fi. Daca cuvintele nu sunt suficiente, poti trimite si fotografii, videoclipuri, locatii si contacte. 
        
Centru de notificari  eMAG.ro
iPad functioneaza cu aplicatiile tale pentru a te informa despre mesajele pierdute, invitatiile din calendar, cererile de prietenie si multe altele. Noile notificari apar discret in partea de sus a ecranului — fara sa intrerupa ceea ce faci. si poti vedea un rezumat al notificarilor recente, tragand in jos cu degetele din partea superioara a oricarui ecran.
Safari  eMAG.ro
Cu iOS 5 este si mai usor sa vezi netul. Atinge scurt Safari Reader pentru a citi articole fara reclame sau parti inutile. Adauga linkuri catre articole la Lista cu ce-i de citit. tine deschise mai multe pagini web in acelasi timp si comuta rapid intre ele prin navigarea cu file.

    

iCloud. Continutul tau. Pe toate dispozitivele tale.  eMAG.ro
iCloud iti stocheaza melodiile, fotografiile, documentele si multe altele si le trimite in mod wireless catre toate dispozitivele tale. Asa ca daca cumperi o melodie, faci o fotografie sau modifici un eveniment in calendar pe iPad, iCloud se asigura ca apare si pe Mac, iPhone si iPod touch. Tu nu trebuie sa faci nimic.

    


Smart Cover. Un design grozav. Si chiar miscari mai bune.   eMAG.ro
Smart Cover si iPad 2 sunt facuti unul pentru celalalt. La propriu. Magnetii incorporati atrag Smart Cover si iPad pentru o potrivire perfecta care nu numai ca protejeaza iPad-ul, dar il si activeaza, ridica si coloreaza. Nu este doar inteligent. E genial.

    


Wi-Fi. O modalitate grozava de a sta conectat.
Fiecare iPad este construit cu tehnologie 802.11 n wireless avansata. Aceasta gaseste automat retele Wi-Fi, la care te poti conecta prin cateva atingeri.
    
Ecran cu retroiluminare LED. Privelistea e uimitoare.  eMAG.ro
iPad este pur si simplu un ecran mare si grozav — 9,7 inchi de fotografii de inalta rezolutie, filme, pagini web si mult mai mult. Retroiluminarea LED face tot ceea ce vezi remarcabil de clar, de viu si luminos. Chiar si in locuri cu lumina scazuta, precum un avion. Si fiindca utilizeaza o tehnologie de afisare numita IPS (in-plane switching), are un unghi de vizionare larg, de 178°, astfel ca toata lumea va avea parte de o priveliste extraordinara.
    
Multi-Touch. Totul la o atingere distanta.
Cu iPad, iti folosesti degetele pentru a face totul. Iar datorita tehnologiei Multi-Touch, tot ceea ce faci — navigare pe internet, scrierea e-mailurilor, citirea cartilor, trecerea prin fotografii si comutarea intre aplicatii — este mai usor si mult mai distractiv. Este atat de intuitiv ca vei naviga printre aplicatii prin atingeri si miscari in cel mai scurt timp.
    

    


AirPrint. Tipareste totul fara cabluri.
Tipareste-ti e-mailul, fotografiile, paginile web sau documente direct de pe iPad, prin Wi-Fi. Nu exista software de descarcat, drivere de instalat si cabluri de conectat. Cu doar cateva atingeri, poti sa treci de la vizualizarea pe ecranul iPad-ului la a tine o copie tiparita in mana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu